Succesvol door de gehele DSO-keten

Opdrachtgever: Gemeente Texel

Categorie: DSO-Keten

Datum: 1-2-2021

Mozard, gemeente Texel en VNG doorlopen samen als eerste van Nederland succesvol de gehele DSO-keten 🏆

Gemeente Texel is één van de vijf gemeentes die is uitgekozen door de VNG om mee te doen aan de DSO-werkplaats. In deze DSO-werkplaats gaat een team medewerkers van een bevoegd gezag, aangevuld met ondersteuning van softwareleveranciers en de VNG, aan het werk om de gehele DSO-keten werkend te krijgen. Mozard is als zaaksysteem leverancier van de gemeente Texel aangehaakt bij deze DSO-werkplaats. In drie weken tijd wordt de gehele DSO-keten aan de hand van drie casussen getest.

De DSO-keten betreft het opvoeren van het omgevingsplan in het DSO, het vastleggen van de toepasbare regels en het afhandelen van de vergunningaanvraag. De eerste casus is afgerond en met succes kunnen wij melden dat deze casus de hele keten heeft doorlopen.

In de komende weken zal nader worden uitgewerkt welke gegevens de behandelaars als specifieke kenmerken binnen Mozard willen terugzien.

Benieuwd of wij jouw organisatie ook kunnen ondersteunen met het werkend krijgen van de gehele DSO-keten, neem dan snel contact op met k.boer@ienpm.nl of info@mozard.nl

Bron: Linkedin